DAAD ( Alman Akademik Değişim Programı) Bilgilendirme Toplantısı İKÇÜ TTO ev sahipliğinde gerçekleştirildi...

DAAD (Alman Akademik Değişim Programı) temsilcisi tarafından 8 Mayıs 2017 tarihinde Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu‘nda “Almanya’da Yükseköğrenim, Araştırma ve DAAD Bursları” konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen ve Almanya’da yükseköğrenim, araştırma olanaklarıyla ilgilenen öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin katıldığı bilgilendirme toplantısında,  DAAD temsilcisi Ole Johann Thomm Almanya’da  eğitim, araştırma, burs imkânları ve DAAD Bilgi Merkezinin yürüttüğü danışmanlık faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi, katılımcıların sorularını cevapladı. Toplantıya katılan Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Güngör Arkış da DAAD bursu alırken edindiği tecrübeler ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Konuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Teknoloji Transfer Ofisi’nde bulunan broşürlerden faydalanabilirsiniz.