Geleceğin en yaratıcı havacılık fikirlerinin çıkacağı etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir...

Gençleri havacılık alanında daha girişimci kılmak ve bu alanda yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla geliştirilen Airpreneurs programı Girişimcilik Vakfı, Boeing, Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve İKÇÜ Genç Girişimciler Topluluğu'nun destekleriyle 8-9 Nisan tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilecek.

Program, “hackathon” olarak adlandırılan yuvarlak masa atölye çalışmalarıyla yeni fikirlere ilham olacak.  Program sonunda iki öğrenci, konferanslar ve havacılık alanındaki yatırımcılarla bir araya gelme imkanı tanıyan aynı zamanda da kapsamlı bir iş ağı olan Startup Turkey’e katılma hakkı kazanacak.

Katılmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linkte bulunan formu doldurarak başvurabilirler.